Lagerhotel

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

Lagerhotel tilbyder opmagasinering af møbler og ejendele

Har du brug for opmagasinering af møbler eller af andet indbo? Hos Chr. Bækgaard ApS tilbyder vi sikker opbevaring på vores lagerhotel. Det kan være alle former for indbo og lignende ejendele, som skal opbevares i kortere eller længere tid.

Lagerhotellet ligger i Aalborg, men vi har også kunder fra bl.a. Svenstrup og resten af Nordjylland.

Opmagasinering i lufttætte rum med klimaanlæg

Vi har rum i forskellige størrelser, og alle opbevaringsrum er lufttætte og har klimaanlæg. Dermed kan du være sikker på, at der ikke opstår fugtskader eller lignende, mens dine ejendomme er opmagasineret hos os.

Lagerhotellet er altid pænt og ryddeligt. Der er naturligvis aflåst med godkendte låsesystemer, og vi har alarm på hele bygningen.

Vi tilbyder i det hele taget de bedste betingelser, så du kan have ro i sindet ved lager-opbevaring hos os.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er et midlertidigt lager, hvor man kan opmagasinere sine ejendele i en kortere eller længere periode. Det kan f.eks. være i forbindelse med en flytning, en renovering eller et længere udlandsophold. Vi tilbyder et sikkert rum, som har præcis den størrelse, som du har brug for.

Kontakt os for at bestille et opbevaringsrum til dine møbler

Vores priser begynder ved blot kr. 100,- og vi tilbyder gratis flyttebil, når dine ejendele skal flyttes ud i et af vores depotrum.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe til os på telefon: 98 15 10 10, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden.

Se billeder her

Se billeder nedenfor.