Depotrum

Lad os stå for dit næste projekt. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Depotrum til billig opbevaring af dine ejendele

Står du og mangler et depotrum, og bor du nær Aalborg, Svenstrup eller et andet sted i Nordjylland? Hos Chr. Bækgaard ApS tilbyder vi ordnede forhold med klimaanlæg og tyverisikring. Hos os kan du leje et pulterrum til opbevaring af alt fra møbler til elektronik.

Vi råder over et stort lagerhotel med diverse opbevaringsrum, hvor du har mulighed for et boxrum, der passer til det antal kvadratmeter, du har behov for. Vores priser på billige depotrum starter fra kun kr. 100,- og kan erhverves for en så kort eller lang periode, som du ønsker.

Måske du har en bolig, der skal tømmes mens du venter på at flytte ind et andet sted? Her ville det være rart at have et pulterrum, der er fleksibelt i forhold til dine behov. Kom forbi os og lån en gratis flyttebil, når du skal opbevare dine ejendele i et af vores rum.

Sikker opbevaring i pulterrum

Der er mange fordele ved at vælge os til opbevaring af dine ejendele. Vores depotrum har bl.a. klimanlæg, der skaber et yderst komfortabelt indeklima.

Derudover er alle rum lufttætte, så der ikke kan opstå fugtskader. Hele hallen er udstyret med godkendte låsesystemer og alarmer, så du kan vide dig helt sikker.

Det er muligt at få adgang til dine ting døgnet rundt. Vi passer godt på dem og tilbyder dig også professionel hjælp fra erfarne flyttefolk, hvis du har brug for ekstra hænder til at pakke dit pulterrum hos os – så kan hver eneste kvadratmeter blive udnyttet optimalt.

Ring i dag og lej depotrum til opbevaring

Vil du høre mere om priser for udlejning af depotrum hos os, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål.

Ring til os på telefon: 98 15 10 10, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Priser pr. måned

fra 100 kr.

Se billeder her

Se billeder nedenfor.